Güven ve Dürüstlükle hizmet veriyoruz. Müşterilerimize taze ve organik et sunuyoruz. Müşterilerimizin herhangi bir zorlukla karşılaşmaması için her şeyi doğrulayan uzmanlarımız var.
Etin parlaklığı çok önemlidir. Etin lezzetli olması için orta yağlı olmalıdır. Antrikot, pirzola alırken daha yağlı alınmalıdır. Fırınlık tandır gibi etlerde genellikle kol tercih edilmelidir. Kuzu, kıvırcık kısmı tercih edilmelidir. Kıvırcıkta koku olmaz. Et en fazla 20 gün dinlendirilmiş olmalıdır. 20 gün üzerinde dinlendirilmiş et, lezzetini yitirir. İdeal dinlendirilmiş bir et 10-15 gündür.
Döküm tavayı kızgın ateşte dinlendirilmiş antrikotu üzerine zeytinyağı sürüp 2 dakika bir tarafını pişirip hafif pembe ve sulu sulu bir şekilde kaldığında eşsiz lezzetine doyum olmaz.
Kuzu Kapama
Döküm tencerede, kuzunun yağı alınmadan kısık ateşte 2 saat pişme işlemi ile enfes lezzeti yakalayabilirsiniz.