Güven ve Dürüstlükle hizmet veriyoruz. Müşterilerimize taze ve organik et sunuyoruz. Müşterilerimizin herhangi bir zorlukla karşılaşmaması için her şeyi doğrulayan uzmanlarımız var.
Ribay : Dananın sırtından çıkıp, antrikotun tam göbeğidir. Kesim gerçekleştirildikten sonra 3-4 gün dinlendirilir. Islak dinlendirme işlemi yapılır 10-12 gün daha bekletilmesi gerçekleştirildikten sonra zeytinyağı ve biberiye ile tekrar dinlendirilmeye başlanıp, müşterilerimize sunmaktayız.
New York : Dananın sırtından çıkıp, antrikotun tam göbeğidir. Kesim gerçekleştirildikten sonra 3-4 gün dinlendirilir. Islak dinlendirme işlemi yapılır 10-12 gün daha bekletilmesi gerçekleştirildikten sonra zeytinyağı ve biberiye ile tekrar dinlendirilmeye başlanıp, müşterilerimize sunmaktayız.
Kuşbaşı :
Dananın but kısmından veya dana koldan kuşbaşı eti sağlanmaktadır.
Dinlendirme işlemi gerçekleştirildikten sonra kuşbaşı yönüne(paralel) şekilde doğranırsa et de sertlik olmaz.